esmaspäev, 24. oktoober 2016

Jalle ripsiga poolpatent/Half-patent with garter stitch again

Kudusin valmis sokilõngast sviitri. Aga eri tootjate sokilõngad erinevad, kuigi koostis ja metraaž võib olla sama. Pärast niisutamist venis sviiter pikkusesse, kusjuures laius on säilinud. Võis muidugi oma 15-20 cm alt ära harutada, aga tütar tuli Tallinna, pakkusin talle. Talle sobis. Siin ei loe pikkus ega rinnaümbermõõt, vaid pigem kehakuju ja välimuse "laeng". Tema seljas polnud liiga pikk ja sobis kenasti. Nii et mul on ettekääne jälle kududa selline sviiter. See mall meeldib mulle väga. Kristiina, tänan piltide eest!
I made this sweater from sockyarn. But sockyarns by different manufactures have different qualities, albeit fiber composition and metrage may be the same. After moistening the sweater stretched in the length, while perserving its width. Of course I could rip 15-20 cm from the bottom but my daughter came to Tallinn and I offered the sweater to her. It fitted fine. It is not so much about height and bust circumference but rather about body shape and "load" one's appearance has. It was not too long for her and was quite sutiable. So I have a pretext to knit this sweater once again. I love this pattern a lot. Kristiina, thanks for the pictures!
 
 
 
 
 
Lõng/Yarn: Hot Socks (Gründl), 50 g/210 m, ~ 225 g.
Vardad/Needles: 4 mm, 5 mm
Ravelry

2 kommentaari:

Anneli T ütles ...

Sulle oleks ka selline pikk hästi sobinud. Teistmoodi ja huvitav - mulle meeldib see Sinu seljas. Aga eks see ole harjumuse asi.

Anna ütles ...

Anneli, tänan! Aga näed, siin piltidel ei näita ma üldse täispikkust, kord on meelega kortsus, kord venitan ja vigurdan:). Ega see pole niisama. Muidu pikkus on selline, et tagumik on kaetud.