kolmapäev, 2. aprill 2014

Varrukas ripskoes/Sleeve in garter stitch

Mõne kudumiga on nii, et on kohe selge, milline näeb välja lõpptulemus. Mõnega on aga nii, et tegemise tuleb muutusi (vt. eelmine postitus) ja pärast mitmeid ümbertegemisi ikka ei ole kindel. Mul oli valik, kas kududa varrukad labases parempidises või ripskoes, otsustasin ripsi kasuks, alguses polnud selge, kuidas on, aga nüüd sain juba selga proovida ja näen, et see on õige otsus.
In some cases it is clear from the beginning how the final result will look. Yet in other cases there ara plenty of changes as you go (see the previous post) and then after several attempts you cannot be sure. I had a choice whether to make the sleeves in stockintette stitch or in garter stitch, and I opted for the latter, not being sure in the beginning whether I was right but after trying it on I realize it was a right decision.
Võimalik, et niisuguse pildi järgi ei ole veel võimalik midagi väita, kuid selga pannes nägin, et see on hea variant. Välistasin kohe võimaluse kududa varrukad reljeefse triibuga, sest tundus, et siis oleks liiga juhuslik (s.o. esimesena pähetulev) variant.
It is possible that based on such a picture my decision is not obvious but after trying it on I saw it was a good option. Already in the beginning I excluded the possibility of knitting sleeves in the same kind of textured stripes because it seemd it would be too obvious (that is, a default) option.

Kommentaare ei ole: