kolmapäev, 6. november 2013

Kooskudumise tulemusi/Some results of KAL

Fotoaparaadi tagavaraosa pole veel saabunud, seega näitan hoopis võõraid pilte (pildistaja loal). Kooskudumine Ravelrys on täies hoos ja mõni on juba lõpetanud. Aljona on väga hea ja kiire kuduja, pildid on tal alati õnnestunud. Tema kampsun on pika varrukaga, erinevalt minu omast. Lõng on Alize Monte Mozaic Desing (100g/160 m, vill, mohäär, nailon, akrüül), vardad 6 mm. Tänan!
The detail for my camera has not yet arrived and for that reason I am showing someone else's pictures (with the permission of the photographer). The KAL on Ravelry is going quite well and some have completed their cardigans. Alyona is a very skillful and fast knitter and her pictures always turn out nice. Her jacket has a long sleeve, unlike mine. The yarn is Alize Monte Mozaic Desing (100g/160 m, wool, mohair, nylon, acrylic), needles 6 mm. Thank you!
 
Veel üks asi. 13. novembril kl 18 Pärl ja Lõngad poes räägime õmblusteta konstruktsioonidest üldse ja vaatame ka mõnda konkreetset õpetust. Toon kohale mitmeid sviitreid ja jakke.
One more thing. On 13 November at 6 p.m. in Pärl ja Lõngad shop we will discuss seamless constructions in general and look into some particular patterns as well. I will bring along several sweaters and jackets.

Kommentaare ei ole: