teisipäev, 29. mai 2012

Lühike kohtumine Helsingis/A short meeting in Helsinki

Tallinnast Helsingisse on kerge sõita, ammu ei mõtle enam, et lähen välismaale. Mul oli parajasti sinna asja, leppisime Miaga kokku, et kohtume paariks tunniks. Mia koob jakki, millest on pikemat juttu tema blogis. Lõng on pärit tema eelmiselt Tallinna reisilt.
It is easy to travel from Tallinn to Helsinki and I have stopped thinking long ago that I am actually going abroad. I had some business there and we arranged a short meeting with Mia. Mia is knitting a jacket that she describes at some detail in her blog. The yarn was bought on her previous Tallinn trip. Kiitos seurasta, Mia!
Siin on aga minu kudum. See on suhteliselt uus värvikombinatsioon (muidugimõista, lõng on Aade Lõng 8/2), vabriku kodulehel seda kahjuks pole. Praegu ütlen veel niipalju, et kudum on mõeldud kellegi teisele.
And here is my project. It is a relatively new colour combination (of course, the yarn is Aade lüng 8/2); unfotunately, absent from the factory home page. I will reveal as much that the knit is meant for someone else. 
Alumise pildi minust ja kudumist tegi Mia.
The bottom picture of myself and the knit was taken by Mia.

3 kommentaari:

Diana ütles ...

New yarn has fun color combination :-)) Beautiful :-))

Ruth ütles ...

Vau, milline värvikombinatsioon! See on küll ootamatu :) Mis sellest tuleb?

Anna ütles ...

Diana, thank you!

Ruth, tere üle hulga aja! Sellest tuleb sviiter, aga mitte mulle (sellest ongi see mitteminulik kombinatsioon).