kolmapäev, 23. veebruar 2011

Proovilapp ja midagi uut/The swatch and something new

Proovilapp on pestud ja pingutatud. Nüüd on ta omal kohal Pronksi poes.
The swatch has been washed and blocked. Now it is in the right place, at Pronksi shop.
Türkiisi värvi lõng on samasugune peenvillane. Ongi ainult kaks värvi. Võib-olla peaksin selle mustriga rätiku endale kavva võtma?
The turqoise yarn is the same kind of lace weight wool. There are only these two colours. Maybe I should sometimes consider knitting a scarf with this stitch pattern?
Uus asi hakkab tulema sellest lõngast. Selle sain Menita poest Helsingist. On uus sokilõng, aga teatavasti võib sokilõngast kududa igasuguseid asju.
The new project will be from this yarn. I got this from Menita yarnshop in Helsinki. It is a new sock yarn but of course you can knit all kind of things from a sock yarn.
See on silt.
This is the label.

9 kommentaari:

Diana ütles ...

I love that twig and leaf pattern you used in the sample for the store. I think it would make for a beautiful scarf or a stole :-))

Kate/Massachusetts ütles ...

It is beautiful, Anna! It would make a stunning scarf.

Anna ütles ...

Deena, Kate, thank you very much. I will definitely think about it.

Kaja ütles ...

Mõlemad sallilõngad - nii punane kui sinine, paistavad olevat väga ilusat tooni.
Pajulehekiri ei jäta mind kunagi ükskõikseks ja Sinu punane proovilapp on nii kaunis!
Loodan, et võtad rätiku kudumise oma plaanidesse.

KK ütles ...

Need toonid, punane ja sinine, seostuvad mul inglise maamaja sisekujundusega. Pisut vintage`t, portselanvaase, vana mööblit ja sini-valge-punased dekoratsioonid. ilus!

Anna ütles ...

Kaja, aitäh! Tean, et see on Su lemmikmustreid ja mõtlesin, et kindlasti paned tähele!

Signe, tänan. Jah, võib-olla tõepoolest! Lõng on pitsile ülimalt sobiv, ma ei väsi kiitmast!

mari ütles ...

need on ilusad sukad seal sildi peal. ma ühes blogis nägin selliseid rohelisi. tohutul kenad olid. peaks endale ka kunagi tegema :)

Anna ütles ...

Mari, aitäh. Nüüd olen juba mõnda aega kudunud, hea lõng on! Minust pole sokkide hindajat, aga ka muuks asjaks on see lõng täitsa sobiv.

mari ütles ...

ma usun küll, et sobib ka muuks. mäletad, tegin ühe oma kudumi (ravelrys on üleval) ka sokilõngast. ja paremat lõnga annab selle jaoks otsida :) nii et olen ka seda meelt, et ei pea etteantud kasutusaladesse kinni jääma, vaid ikka ise mõtlema ja vaatama. nobedat varrast sulle, jään järgmisi postitusi ootama!