pühapäev, 14. november 2010

Lõng ei taha lõppeda/The yarn is not going to end

Mõnikord on probleem, et lõng lõpeb otsa valel ajal vales kohas. Kuid seekord on lugu nii, et lõng ei taha lõppeda, seetõttu on top muutunud tuunikaks ja võib-olla muutub pealegi kleidiks!
Sometimes there is a risk of running out of yarn in a wrong time and in a wrong place. However, now the thing is that the yarn is not going to end, therefore, the top has turned into a tunic and the tunic will perhaps turn into a dress!

Järgides 1920-ndate sitiili, otsustasin teha madala "vöö":
According to the 1920s style, I decided to make a low "garter":

Ja mul on niipalju lõnga:
And this is how much yarn I have:

Veel uudiseid: eile käisin üle hulga aja Pronksi poes. Ja seal oli ka muid kudujaid ja me otsustasime, et teeme kudumisklubi. Nii et ettevõtlik Kersti tegigi klubile leheküle. Klubi käib koos laupäeviti alates kl 11, kes kuidas jõuab. Mul on hea meel!
And more news: yesterday I went to the Pronksi shop after quite a long break. And there were knitters there and we decided to establish a knitting club. So energetic Kersti made this site for the club. The club meets on Saturdays starting from 11 o'clock and you can come as you can make it. I am glad!

5 kommentaari:

Heli ütles ...

Äge!
Kudumisklubist - huvitav idee!Pean tunnistama, et olen Pronksi poodi mitte rohkem kui viiel korral väisanud. Nüüd viimati Tallinnas olles ostsin sealt aga kaks vihti Aade lõnga, leti taga oli eriliselt sümpaatne noormees. Aga ... kus seal oleks vaba nurgake, küllalt tihedalt kõik pinnad lõngaga kaetud.
Sain Tallinnast täna ka uue MODA, portreelugu äärmiselt huvitav.

Diana ütles ...

looks so lovely against the window light..light as a feather ;-))

Anna ütles ...

Heli, tänan. Noormees on Anu (omaniku) poeg. Talle meeldib poes aidata! Vaba nurgake tekitatakse. Anu mõtles juba, kuidas mida ümber paigutada, sest ruumi seal tegelikult on.

Deena, thank you. In fact, the pattern belongs to the feather and fan family:)

craftzone ütles ...

Jau del ko del ko, bet del siulu nera ko jaudintis, jei tik pritruks, atsiusiu :))
O del klubo labai smagi naujiena, butu taip puiku gauti nuotrauku...

Anna ütles ...

Sonata, aciu! Dabar baigiau, isejo mini-sunkele. Nezinau, ar pasisieks rytoj nufotografuoti, nes isvaziuosiu i uzsieni. Bet po to bet kokiu atveju sutavrkysime fotosesija:)