kolmapäev, 30. detsember 2009

Jätkub/ Progress

Teine varrukas on valmis, alustasin nööbiliistu ja kraed. Koon samas vaimus: parempidised ja pahempidised triibud vaheldumisi. Tundub, et see on õige valik, ei ole "liiga palju ilu".
The second sleeve is ready, I started the button band and the collar. It goes on in the same spirit: the stripes of stockinette and reverse stockinette alternate. Probably, this is the right choice, not "too beautiful".



Mul on teatud kahtlusi, mis pole seotud kudumi kui sellisega. See on tellimus, mind paluti kavandada kampsun, aga mitte liiga keerulist. Minu meelest õmblusteta kudumine on just nimelt lihtne, kuid kahtlustan, et seda arvamust ei jaga sugugi kõik. Kas on lihtne või lihtsus on niisamuti suhteline nagu ilugi, mis on teatavasti vaataja silmis?
I have certain doubts that are not related to the project as such. It is an order to design a cardigan but not too difficult one. In my view, seamless knitting is what can be called easy knitting but I assume that not everybody shares this opinion. Is it simple or is simplicity something relative as beauty that is, as we know, in the eyes of the beholder?

4 kommentaari:

untxin ütles ...

A very nice project to the end of the year !!

Anna ütles ...

Muriel, thank you! I hope it turns out well.

AnniKainen ütles ...

Näyttää kauniilta. Minustakin saumattomuus on hyvä asia.

Hyvää uutta vuotta Sinulle :)

Päivi, Lankakomero ütles ...

Uskoisin, että tuosta tulee oikein kaunis! Onnellista Uutta Vuotta sinulle!